17 Eylül 2014

Pierre Cardin'in yeni yüzleri Sözen ve Türkoğlu!

Türkiye’de Aydınlı Grup’un çatısı altında faaliyet gösteren Pierre Cardin, yeni sezon kreasyonlarını sergilediği yeni reklam kampanyasını düzenlediği bir basın toplantısı ile tanıttı. Reklam filminde ‘başarıyı simgeleyen’ isimlerden milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ve oyuncu Melisa Sözen ile çalışan marka, ‘ürün çeşitliliğine’ dikkat çektiği bu kampanyanın da desteği ile satışları yüzde yüzde 30 artırmayı hedefliyor. Yıllık satışı 250 milyon dolara ulaşan markanın 2015 yılı hedefleri arasında ise 10 yeni mağaza açmak yer alıyor.

60’a yakın ürün grubu

Aydınlı Grup Genel Müdürü Levent Özkan, “Dünya modasını mağazalarımızda Türk misafirperverliği ile müşterilerimize sunuyoruz. Portföyümüz halıdan gelinliğe, ev tekstilinden mobilyaya, aksesuardan yeni doğan grubuna kadar 60’a yakın ürün çeşitliliği sunuyor. Özellikle kadın ürün grubunun dahil olması ile sektördeki iddiamızı sürdüreceğiz. Bu ürün gruplarının da gelmesiyle satışlarımızı yüzde yüzde 30 artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Mağaza sayısı yılsonuna kadar 75’e çıkacak

Özkan, erkek hazır giyimde Türkiye’de 71 olan mağaza sayısını yılsonuna kadar 75’e çıkaracaklarını açıkladı. 2015 yılı hedefleri arasında ise farklı lokasyonlarda açılacak 10 yeni mağaza yer aldığını belirten Özkan, yeni mağaza açılışlarından önce, mevcut mağazalarındaki verimliliği arttırmaya yönelik çalışmalar yürütüldüğünün de altını çizdi.