27 Nisan 2015

Kaşıbeyaz, 'Food Point' ile fast-food'a girdi

Kebap zinciri Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, 2015 yılını büyüme yılı olarak belirledi. En son Atatürk’ün lokantası olarak da bilinen ve Ankara’nın simge mekanlarından biri olan Atatürk Orman Çiftliği Merkez Lokantası ihalesini kazanarak şube sayısını 7’ye çıkaran Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, 'Food Point' markasıyla fast food'a girdi.

Haziran'a açılıyor

İlk şubesi haziran ayının ilk haftasında açılacak Kaşıbeyaz Food Point’ler ile Güneydoğu mutfağının lezzetlerini fast food olarak sunmaya başlayacak. Sağlıklı ve geleneksel fast-food anlayışını yaratmak amacıyla Kaşıbeyaz Food Point markasını yarattıklarını dile getiren Kaşıbeyaz Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Kaşıbeyaz, şu açıklamalarda bulundu: “Yapılan araştırmalara göre her 10 kişiden 4’ü dışarıda yemek yiyor. Ben bu rakamın daha da yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle fast-food alanında yer almamız gerektiğine ve geleneksel lezzetlerimizi sağlıklı fast-food anlayışıyla misafirlerimizin beğenisine sunmaya karar verdik. İlk şubemizi Kemerburgaz’da haziran ayının ilk haftasında açacağız. Yıl içerisinde Bahçeşehir, Başakşehir, Ataşehir, Bağdat Caddesi ve İstiklal Caddesi olmak üzere markamıza 5 şube daha katacağız.”

İlk şube Kemerburgaz’da açılacak

Açılacak tüm Kaşıbeyaz Food Point’lerde, çiğ köfte, içli köfte, lahmacun, baklava, künefe, katmer, döner ve kebap dürüm çeşitleri olmak üzere 8 lezzet sunulacak. Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, yeni markaları Kaşıbeyaz Food Point’in bu yılki yatırım maliyetini 10 milyon TL olarak belirlerken, Kaşıbeyaz Food Point’in ilk durağı Kemerburgaz ise 1 milyon TL yatırımla hayata geçecek.