06 Haziran 2014

Monte Carlo’da Türkiye’yi temsil edecek!

Ernst&Young’ın bu yıl 27'ncisini düzenlendiği EY Entrepreneur Of The Year - Yılın Girişimcisi Yarışması’nın dünya finali 7 Haziran’da Fransa’nın Monte Carlo şehrinde düzenlenecek. Baydöner, 51 ülkeden 60 girişimcinin kıyasıya rekabet edeceği yarışmada Türkiye’yi dönerle temsil edecek.
Amaçlarının Türk ağız tadının vazgeçilmez lezzeti döneri dünya çapında tanıtmak ve hamburger, pizza gibi fastfood ürünlerin yanı sıra rahat tüketilebilir bir ürün olarak sunmak olduğunu söyleyen Baydöner Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yılmaz, “Döner gibi pratik, lezzetli ve fast food’a nazaran son derece sağlıklı olan bir ürünü dünyanın her noktasında itibarlı, severek tüketilecek bir yiyecek haline getirmek amacındayız" dedi.

'Döneri tanıtma fırsatı'

Ernst&Young’ın düzenlediği, tüm dünyada marka olmuş bir yarışmada finalist olmanın girişimci olarak kendilerini memnun ettiğini belirten Baydöner Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Feridun Tuncer, “Bu yarışmayı, tüm dünyadan girişimci ve gazetecilerin bulunduğu bir ortamda döneri tanıtma fırsatı olarak görüyoruz” dedi.