23 Mayıs 2013

Arda Turan Simit Sarayı'na transfer oldu!!!

Futbol camiasının gündeminde Arda Turan'ın Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği var. Perakende camiası ise bir süre önce DeFacto reklamlarında oynayan Arda'nın Simit Sarayı'na transferini konuşuyor. Çünkü Simit Sarayı, büyük bir sürprize imza atarak yeni reklam kampanyası için Atlético Madrid'de forma giyen, ünlü milli futbolcu Arda Turan ile anlaştı. 
Alametifarika Reklam Ajansı’nın kurucusu Serdar Erener’in önderliğindeki, kreatif direktörlüğünü Kenan Ünsal ve Emrah Karpuzcu’nun yaptığı Can Ülkay’ın yönetmenliğindeki reklam çekimleri, Levent Simit Sarayı ve Amsterdam Simit Sarayı mağazalarında gerçekleştirildi. Kampanyanın fotoğrafları ise bugüne kadar başarılı işlere imza atan Ozan Çakmak’ın objektifinden hoş karelerle hayat buldu.

Nişanlısı Sinem Kobal da çekimleri izledi

Arda Turan’ın annesi Yüksel Turan ile birlikte rol aldığı çekimlerde, 100 kişilik bir ekip görev aldı. Sık sık Arda Turan’ın şakaları ile kesilen reklam filminin çekimlerini, ünlü futbolcunun nişanlısı Sinem Kobal’ın yanı sıra Arda Turan’ın babası, kardeşi, teyzeleri ve yakın arkadaşları kahkahalar ile izledi. Arda Turan’ın Simit Sarayı’nın yüzü olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Abdullah Kavukcu,  “Milli futbolcumuz Arda Turan’ın da dünyaya açıldığımız bu süreçte markamıza değer katacağına inanıyor, reklam kampanyamızın gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında büyük beğeni toplayacağına inanıyorum” dedi.

Arda'lı Reklamın künyesi

Reklamveren:
Simit Sarayı
Reklam Veren Yetkilisi: Abdullah Kavukcu
Reklam Ajansı:  Alametifarika
Yönetmen: Can Ulkay
Kampanya fotoğrafları: Ozan Çakmak